KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Beszámoló

Yours truly 2011. január 30.„ Kicsit szomorkás a hangulatom máma…” Kezdhetném ezzel a gondolataimat , de aztán borongós idő ide, borongós idő oda, ahogy gyűltek a futók, minden más színben festett. Köszönhető ez a biztonságot nyújtó, feltűnő színű öltözeteknek, na meg az elmaradhatatlan jó kedvnek.

Egyre népesebb lett a gyülekező csapat a már lassan bázisnak tekinthető kiskanizsai Szent Flórián téren. Örömmel fogadtuk egerszegi futótársainkat is és minden érkezőnek jutott a baráti üdvözlésből. Bár jómagam kényszerpihenőre vonultam, a futás öröméből így is részesülhettem. Élveztem a jó társaságot, „háziasszonyi” teendőim mellett megtisztelő feladat is várt rám, mert a jelképes rajtpisztolyt rám bízták és útjára bocsáthattam a népes mezőnyt.

Összesen 32 futó sorakozott fel a képzeletbeli rajtvonalnál és vágott neki a maga által meghatározott távnak. Ma senki nem izgult. Ez a verseny nem a másodpercekről szólt, talán az izzadság cseppek is másként gördültek le. Leginkább a közös mozgás, a jókedv, a kitűzött táv teljesítése, vagy túlszárnyalása lehetett a cél. Jutott idő egy kis melegedésre, kényelmes frissítésre, néhány pillanatnyi pihenésre, hogy a további kilométerek is leperegjenek.

De nézzük, mennyivel is gyarapodott finn futótársunk, az ötletgazda Seppo Moilanen kilométereket gyűjtő becsületkasszája? Nem szégyenkezhet a csapat! A 25 férfiból és 7 nőből álló mezőny összesen 930 kilométert teljesített. Ebből nyolcan futottak 50 kilométert, egy kitűnő teljesítmény született 40 kilométeren és az ennél kevesebbet teljesítők is büszkék lehetnek magukra. Sokan felülmúlták önmagukat, a társak biztatása néhányakat új rekordra ösztönzött, jöhetnek az újabb célok.

Azt hiszem, ilyennek gondolta Moilanen, az a bizonyos finn futó a Yours trulyt. Vidám, baráti, izgalmaktól mentes és persze egészséges. Remélem, sokaknak jutott ma hasonló élmény a világon, sokan várják a következő alkalmat és egyre többen lelik örömüket és egészségüket a rendszeres futásban.

Willmanné Edit
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


5 hozzászólás

giorgio [ 2011-02-05 20:42 ]

vagyis itt:

http://www.seponkotisivut.com/kotirata11/sign.php
giorgio [ 2011-02-05 20:41 ]

Egyénileg kell beküldeni itt:
http://www.seponkotisivut.com/kotirata10/sign.phpRRudi [ 2011-02-04 09:15 ]

Sziasztok!
Az eredményeket ti külditek be a finneknek, vagy mindenkinek egyedileg kell?
Üdv.Fedit [ 2011-02-03 11:54 ]

Klassz beszámoló, szuper képekkel! Valóban sajnálhatjuk, hogy nem tudtunk részt venni ezen a csapatformáló rendezvényen! De sebaj, hó végén még bepótolhatjuk :)) Remélem találkozunk!szilvi [ 2011-02-02 21:39 ]

Gratulálok minden résztvevőnek! Editkének köszönet a tudósításért, így aki nem volt ott is szippanthatott egy kis truly hangulatot.Honlapkészítés