KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Így várjuk a versenyt

Ultrabalaton 2015

Szabó Béla:

Az idén 8-dik alkalommal állok rajthoz. Csak az elsőn, 2007-ben nem voltam ott. De teljesen ez sem igaz, hiszen akkor meg „szembefutottam” az Ujj Zoli által szervezett 4 napos Balaton Körön és Mindszentkálán volt egy közös frissítő pontunk. Már akkor megcsapott a „mozdonyfüst”. : -) 2008 a tanulóév volt, 122 km-ig jutottam. 2009-ben és 2010-ben azonban már sikerült, 31 óra körüli időkkel. A fergeteges évem 2011 volt, amikor is együtt álltak a csillagok és szinte 5 órát javítva 25:54:22-vel 26. futóként értem célba. Aztán egy kis szünet következett. 2012-ben 93 km-nél „sültem fel” a 40 fokos kánikulában. 2013-ban pedig „hazafutottam”, 120 km-nél Keszthelyen kiszálltam. Tavaly egy hosszú sorozat (5 hét - 4 ultra) záró versenye volt. 31:29:21 idővel sikerült beérnem. Lehet, hogy büszkébb vagyok rá, mint a legjobb időmre. Most nem sikerült úgy felkészülnöm, ahogy szerettem volna. De becsületesen, odaadóan szeretnék haladni és végigmenni. Nem fog senki sem kísérni, egyedül „meditálok” majd. ; -)"Bekk Csabi:

Ez lesz zsinórban a 3. próbálkozásom! Eddig 1:1 az állás egy sikeres és egy sikertelen próbálkozással! Elsõre 190km-ig jutottam, második alkalommal pedig 27ó21p alatt sikerült teljesítenem. Idén is a fõ cél a sikeres teljesítés! Igyekszem odafigyelni majd a pulzusra, tempóra, frissítésre és persze az időjáráson és a pillanatnyi formán is sok múlik! Aztán majd meglátjuk milyen időeredményt sikerül összehozni ezek függvényében!
Kísérőm Szabi barátom és párja Médea lesz! Jó kis csapatnak ígérkezik: Szabi már 3. Médea pedig 2. alkalommal tart velem.
Hajrá mindenkinek!Sznopek Józsi:

5. alkalommal vágok neki a Tó megkerülésének. Eddig 4-ből 3x sikerült célba érnem.
Helyzetkép a versenyre előtt: A nagy nap közeledtével a futó általában érzi mennyire erős, elszánt. Hogy is állunk most? - nem vagyok erős, mint a sárkány smile hangulatjel Az utóbbi 6 hétben sérülésekkel bajlódtam, néhány hosszú edzés és persze sok rövidebb is elmaradt. Cca. 1,5 hete futogatok óvatosan , de ez sajnos nem tudott már tartalmas munka lenni. Mit várok ezek után? Sok jót nem, DE bizakodom! Jó felmérő lesz! A korábbi terv, célidő átíródott. Most a cél: 32 órán belül célba érni
Mint sokan mások, magam is bringás segítővel vágok neki ennek a kis kiruccanásnak. És hogy ne unatkozzak , név szerint maga Móricz Zsigmond adja majd a frissítőt, s mesél novellákat smile hangulatjel
Sok sikert kívánok Mindenkinek! "az álmok valóra válnak"Lubics Szilvi:

A 220 kilométer meglehetősen nagy kihívás. Egyéniben most futom negyedszer az UB-t. A 2009-es év kivételével (ugyanis a 100km-es VB ugyanazon a napon volt), minden UB-n futottam. Volt hogy párban, két alkalommal pedig a DK Nehézbombázók csapatában. Személy szerint nagyon várom az idei UB-t!
Természetesen tudom, hogy lesznek benne kemény órák, de izgatottan várom! Hogy mi a célom ezen a UB-n? Nem is tudom igazán. Én még csak a "régi" júniusi Tihanytól-Tihanyig UB-kat futottam egyéniben. A táv is nőtt, nem tudom, hogy ezen a körön mennyi idő alatt tudok végigérni. Talán most nem is számít ez igazán.
Próbálom azért kihozni a maximumot magamból, bár a 24 órás VB után még nem vagyok teljesen jó formában. 2012-ben, amikor abszolútban nyertem, nem vágytam két évig az Ultrabalatonra. Vártam, hogy azt érezzem, megint szeretnék ott lenni, úgy igazán. Az idén ezt éreztem. Egyszerűen meg akarom csinálni. Újra átélni a hangulatot, élvezni amennyit lehet. Rengeteg barátunk ott lesz, várom a találkozásokat. A kísérőm egyike az edzőm Lőricz Olivér. Szeretnék úgy futni, hogy büszke legyen rám.Lubics Gyuri:


Az idén másodszor indulok az Ultrabalatonon, 2011-ben egyszer már sikerült. Eltelt néhány év, mikor alig-alig futottam, mígnem tavaly nyáron ismét felkészültem egy maratonra. Bár nem futottam jól, mégis nagy élmény volt, és abból táplálkozva egyre többet futottam. A télen pedig eldöntöttem, hogy ismét kipróbálom magam a Balaton körül. Hónapok óta csak erre a napra készülök, hatalmas várakozás van bennem. Igyekszem minél többet élvezni a versenyből, a tájból, a hangulatból, a társakból, és megpróbálok úrrá lenni a nehézségeken. A versenyen Márkus Öcsi lesz az autós kísérőm, neki előre is köszönöm, hogy vállalkozott erre a feladatra.
Szurkolok minden indulónak, különösen kanizsai társaimnak, és természetesen Szilvinek!
Hajrá mindenkinek, szorítsatok, hogy sikerüljön!Kanizsai UB Fanatik:

Csapatunk: Kanizsai UB Fanatik, 5 fős csapat
Ebben az összetételben az 5. körünk lesz együtt.
Rajt: 10:35 - tervezett idő 20 óra körüli
Tagok:
Takács Ildikó
Farkas Edit
Farkas József
Molnár Zoltán (dr)
Koller Judit
Taktika:
10 szakaszra osztottuk fel a kört, mindenki 2x fut, fejenként 41-46 km lesz az adag összesen.
Nem lesz rohanás, jól akarjuk érezni magunkat. Idén körbeérünk egyenként is, mert a végén elmondhatjuk, hogy már mindenki futott minden lehetséges szakaszon.
Hajrá Mindenkinek!Kanizsai Pasik:

Nevünk: Kanizsai Pasik.
Tagok: Varga László, Fazekas András, Varga Balázs, Réz Norbert, Valgut Zoltán, Molnár Zoltán.
Fazekas, Réz, Valgut, Molnár négyes 5. alkalommal állt össze. Varga Laci 4., Varga Balázs 3. alkalommal fut velünk.
Futottunk már kánikulaban 24 órát 3 éve, tavaly voltunk a leggyorsabbak 17:58 as idővel.
Az idén 11.50- kor rajtolunk, nem fogunk megszakadni, de azért 19-20 óra körül szeretnénk beérni. Mindenkinek ott lesz a csaladja úgyhogy népes lesz a különítmény...Kanizsai Csajok:

Kanizsai Csajok (azaz KaCsa)
7-en vagyunk, mint a ... :-)
Ketten már gyakorlott UB résztvevők (Harcz Judit és Góberné Györgyi), a többieknek ez lesz az első alkalom.
Csapattagok: Góber Csabáné, Kissné Vass Gabriella, Korcsmárosné Víg Rozália, Dr. Rácz Erika, Harcz Judit, Böjtiné Szigetvári Éva, Ignácz Renáta.
Rajtunk: 13:25 Tervezett időnk: 20 óra 30 perc
Állandó kísérőnk: Grabant Peti
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


1 hozzászólás

peter [ 2015-05-29 23:28 ]

Sikeres célbaérést kívánok Mindenkinek és Hajrááá!Honlapkészítés