KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Beharangozó

Triatlon VB - Budapest

Mint találkozhattatok vele, Budapesten rendezik a triatlon VB utolsó fordulóját. (Izgi lesz mert az elit kategóriában tulajdonképpen sehol nem dőlt el világbajnok személye.)
A VB egyben úgynevezett age group VB is, ami azt jelenti, hogy 5 éves bontásban,korcsoportonként is világbajnokot avatnak, mind a sprint, mind az olimpiai távon.
Kanizsáról pár ember utazhat a VB-re, és ebből a kevésből, ketten az egyesületünk tagjai, akik Magyarországot képviselhetik. (Többről nem tudok, a rajt lista alapján.)

Deregi Laci szombaton 8:05 kor csobbanhat, a jó esetben 14 fok körüli vízbe a kopaszi- gátnál, hogy teljesítse a sprint távot (750 m úszás, 20 km bringa, és 5 km futást)

Jómagam vasárnap 7:55-kor rajtolok az olimpiai távon ( 1,5 km - 40 km - 10 km ).
A magam nevében azt tudom írni, hogy a tisztes helytállás (célba érés), a tapasztalatszerzés a cél. Nem is lehet más, ha a felkészülésemből, vagy a nemzetközi rajtlistából (csak az én korcsoportban vagyunk 124-en vagyunk ,a Dél-Afrikaitól, a Hongkongin keresztül az Ausztrálig stb, na és olyan időkkel..) indulok ki.
Már az is eleve óriási megtiszteltetés, hogy képviselhetem, nevemmel a mezemen, és a HUN felirattal az országot. Érdekes lesz, hogy nagyon szigorúan betartatják a szabályokat mind a depóban, mind a pályán (Pl.szombaton már be kell a depóba tennem a biciklit; nem bolyozós verseny lesz és nagyon szigorúan betartatják ezt is; de a depóban is rendnek kel lenni. versenyközben nem eshet a földre semmi, nincs rendetlenség, mert kizárnak; vagy épp a frissítés: csak ahol, és amit ők adnak.. ).
Nem csak magában a sportágban, hanem egy mega rendezvény lebonyolításában is sok értékes tapasztalatra tehet szert tenni, ha éles szemmel jár az ember.
Az pedig, hogy milyen - még ha neoprénben is - ilyen hideg Duna öbölben úszni 1,5 km-et,az számomra is rejtély...

Végül távirati stílusban is megfogalmazom az elvárásomat: megelőzni egy embert!

Jó nyárbúcsúztatást mindenkinek a "Mindenkin", üdvözlettel

Köves Péter

A veseny honlapja itt!
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


5 hozzászólás

giorgio [ 2010-09-11 18:03 ]

Ria-Ria-Hungária! Mindent bele fiúk!szilvi [ 2010-09-10 16:54 ]

Hajrá Peti, Laci!
Óriási dolog, hogy ott lehettek, élvezzétek ki minden percét! Mondjuk én tuti nem tudnék abba a vízbe bemenni... :-)Fedit [ 2010-09-10 15:58 ]

Húúúú, Peti ez nagy kaland lesz! A hideg víz miatt nem irigyellek... a többi viszont biztos szuper lesz!
HAJRÁ!!!Judit [ 2010-09-10 15:40 ]

Hajrá Peti! Jujj, de hideg lesz a víz, jó gyorsan ússz ki, meg ne fázz!!M.Zoli [ 2010-09-10 15:27 ]

Hajrá Peti-Laci mindent bele.Peti az úszáshoz már kipróbáltad a jó kis neoprén ruhádat nem fogsz fázni.Mindent bele.Honlapkészítés