KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Beszámoló

Tapolca félmaraton

Amíg szombaton néztem a sárvári 12/24 órás verseny online közvetitéseket addig végérvényesen eldöntöttem,hogy vasárnap nekem is kellene egy kicsit hosszabbat futnom,persze magamhoz képest.Erre teljesen alkalmas volt a Tapolca félmaratoni verseny,amelyre a Sárvári félmarcsin hívták fel a figyelmünket.

A rajt előtt 45-percel érkeztünk meg a helyszínre.A rendezők mindent megtettek ahhoz ,hogy színvonalas versenyt rendezzenek.Nagy rajtkapu,spíker és kiegészítő programok színesítettek a versenyt.A nevezés kicsit nehézkesen indult,de utána felpörögtek az események.

A rajt pontosan 11órakor volt,két közel azonos kört kellett futnunk,csak az első körben körbefutottuk a Malom tavat,majd ki a városból egy kerékpárúton.Az útvonal biztosítása profi volt,a kilométer jelzés kevésbé,a frissítők száma megfelelő volt de csak vizet ittam ezért nem tudom mi volt még rajta.A célban a befutócsomagban víz,érem póló és pár apró ajándék volt még.Összeségében jó kis verseny volt mindenkinek tudom ajánlani,ha jövőre is megrendezik.

Utólag pedig szeretnék gratulálni a SÁRVÁRI HŐSÖKNEK.

Molnár Zoli

Képek itt!
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


4 hozzászólás

Reni [ 2011-04-18 17:25 ]

A szemem ezek szerint jó!
Éppen Veszprém felé tartottunk amikor "ismerősnek" tűnt egy futó!Éppen az említett bicikliúton futott át Zoli!
Gratulálok neki!Is!szilvi [ 2011-04-18 11:12 ]

Biztos szép lehetett! Gratulálok az újabb félmaratonhoz!Köszönjük, hogy írtál róla.Judit [ 2011-04-18 08:32 ]

Zoli, gratulálok! Látod, már így hirtelen felindulva is kivágod a félmarcsit. Ügyes vagy nagyon!

:-) Rudi, de szépen megfogalmaztad :-)
KatzR [ 2011-04-17 21:53 ]

Köszönjük, hogy egy viszonylag közeli városban fedeztél föl egy eseményt a köz javára, és öregbítetted a Kanizsai Futóklub jó hírnevét. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és biztos hogy az általad ez esetben nem túl nagy jelentőséggel bíró időeredmény csak pár perccel lehetett túl a kettő órán.Honlapkészítés