KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Fussunk együtt!

Márciusi programajánló

OptiVita Ultrafutó Kupa 1. állomás, Székesfehérvár
Időpont: 2013. március 9. Szombat
Az első alakolommal megrendezendő kupasorozat első állomása. Lehet 1-2-4-6-12 órát futni.
Helyszínváltozás! A pálya hitelsített és megkapta az IAU bronz címkéjét is. Többen is mennek a klubból erre az első rendezvényre …
Egyéb információk: http://www.ironteam.hu

Bonyhád – Bátaszék Futóverseny
Időpont: 2013. március 16. Szombat
Picit több mint félmaratoni a táv (23,8 km) amely teljesíthető párban és három fős váltóban is. Elég nagy reklámot kapott a verseny az interneten. Helyszíni nevezés csak korlátozott számban lehetséges!
Részletes versenykiírás: www.fut.as/bonyhad-bataszek-futoverseny/versenykiiras/

6. BSI Balaton Szupermaraton
Időpont: 2013. március 21-24.
A már jól ismert és hagyományos 4 napos tókerülés. A bátrabbak egyéniben a többiek csapatban vághatnak neki a közel 200 kilométernek. Nagyon jól szervezett verseny, nagyon jó a hangulat. Sajnos nagyon drága is. Klubunk versenyzői a teljes valamint a féltávon és csapatban is képviseltetik magukat. Szurkoljunk nekik együtt!
Részletes információk: http://www.futanet.hu/cikk/6-bsi-balaton-szupermaraton/8609

Lepke 40/25/15 teljesítménytúrák a Keszthelyi-hegységben
Időpont: 2013. március 23.
Ha valaki nem futni, de túrázni szeretne ezen a hétvégén, akkor neki jó lehet ez az alkalom. Közel van, 15/25/40 kilométeres távok. A hosszú táv elég szintes. Egyéb információm nincs a túráról, ha valaki megy rá írhatna róla pár sort.
Információk: http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/tura?id=4422

Zagrab-Cazma Supermaraton
Időpont: 2013. március 24.
A régió legrégebbi ultramaratoni versenye. 60 km, eléggé spártai frissítőállomásokkal. Nincs nevezési díj, de pénzdíjas a verseny. Mivel váltóban nem lehet teljesíteni a távot, az indulók létszáma nem túl magas. Tavaly a női és a férfi győzelmet is elhoztuk (Lubics Szilvi és Steib Peti).
Részletes versenykiírás (horvát nyelvtudás nem árt ): http://www.cazma.hr/

Vértes Terep Maraton
Időpont: 2013. március 31.
Húsvétra futóversenyt hozott a nyuszi! Szép vidéken a Vértes szívében. 15/21/40/52 kilométeres távokból lehet választani. Tavaly sok eltévedés volt, de azóta a szervezőgárda már bizonyított. A frissítőállomáson lesz minden ami szem-szájnak ingere. Nagyszerű szervezés, jó társaság. Ott a helyünk!
Figyelem: csak előnevezés lehetséges 2013.március 10.-ig!
Részletek: http://www.terepfutas.hu/hu/versenyek/2013/vertes-terep-maraton


VII. UNIX - KAESER Kompressoren
50 - 100 km  Nemzetközi Ultramaraton
Időpont: 2013. április 6.
Inkább 100-as Kisbér néven emlékezünk erre a versenyre. Itt is tiszteletüket teszik a Klubból néhányan. 50-100 kilométeres a táv (3 illetve 6 kör) valamint 6 fős váltóban is teljesíthető. Az emberek vagy szeretik vagy nem ezt a pályát, de egyik résztvevő sem marad közömbös iránta. Külföldi futók is részt vesznek az eseményen.
Weboldal: http://www.unixsport.hu/50-100kmkisber/2013

Thury György emléktúra 30/20/10
Időpont: 2013. április 6.
Egy már jó bejáratott túra Gelsei rajttal és céllal. 3 távon lehet indulni: 10, 20 és 30 kilométer közül lehet választani. A szervezést közepes színvonalúnak mondanám, de egy kirándulásra vagy futóedzésre tökéletes. Nem szabad hinni a pontőröknek, hogy merre kell menni.  A térképben bízz, ne az emberekben!
Részletes információk: http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/tura?id=4449

Mint látjátok már minden hétvégére akad program, akár több is. Mindenki választhat magának tetszőt. A lényeg, hogy menjenek ki a szabadba és szívjatok friss levegőt. Vége a téli álomnak! Hajrá!


Honlapkészítés