KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Prága - Csehország

Koller Judit - Félmaraton

Április 2-án, szombaton rendezik Prágában az ottani félmaratoni versenyt, ami kb. akkora szabású rendezvény, mint nálunk a Nike félmaraton Budapesten.

Munkahelyünkön egy egészségprogram keretein belül lehetőség nyílt rá, hogy nevezzünk, a nevezési díjat a cég állja. Zolival kedvet kaptunk, gondoltuk összekötjük a futóversenyt egy városnézős hétvégével. Én már voltam Prágában, tetszett nagyon, örülök, hogy újra mehetek.

Futós terveim: Február közepe óta edzésterv alapján futok, fő célom egy maraton nyáron vagy ősszel. Persze nem bánom, ha közben a félmaratonjaimat is jó erőben, egyre jobb idővel sikerülne futnom.

Ezt a prágai versenyt pulzuskontrollal futom, edzés jelleggel. Jelenleg nem érzem azt, hogy a max. sebességem jobb lenne egy félmaratoni távon, mint eddig, de sokkal erősebbnek érzem magam, mint ősszel. A versenyen meghatározott max. pulzusommal nem lesz PB ez a futás, de most nem is arra hajtok. Jó lenne élvezni, nézelődni, erősnek maradni végig!

Persze sok tényező befolyásolhatja mi lesz a hétvégén. Múlt héten végig betegeskedtem, az edzéseimet sem sikerült maradéktalanul megcsinálni. Most próbálom visszatölteni magamba azt, amit elvesztettem, remélem szombatra végre megint erős leszek, és kirobbanó.

Kívánjatok JÓ IDŐT!

Minden hétvégén versenyzőnek szorítok majd, sok sikert kívánok!

Judit

A verseny honlapja itt!


Seregno - Olaszország

Lubics Szilvia - 100 km

2009 nyarán futottam utoljára ezt a klasszikus ultra távot: Belgiumban a VB-n 8:54 alatt célba érve megfutottam az akkori álmomat, a nemzetközi "B" minősítést. Úgy gondoltam, ezen a távon elértem a legjobbat, amit ki tudok hozni magamból, így a 2010-es évben a hosszabbakra koncentráltam. Tavaly tavasszal azonban az "edzésként" futott 6 órás eredményem, megcsillantotta a reményt: talán 8:30 alatt is tudnék futni 100 km-t (ez az "A" szint nőknél). Tudtam, hogy a hosszú versenyek közé ez nem fér bele a 2010-es évbe, így 2011 tavaszát tűztem ki célul.

Nézegettem az elérhető közelségű versenyeket, (nálam Kisbér szóba sem jött, úgy gondoltam ehhez az eredményhez más körülmények kellenek), végül a Milánó mellet fekvő Seregno-ban megrendezésre kerülő versenyre esett a választásom, ami egyben az olasz OB is, és általában erős mezőnyben, jó eredmények születnek.

Így december elejétől erre a versenyre készülök. Visszatekintve nagyon sokat futottam, rengeteg kemény edzésem volt. A csapi emelkedőre gondolva hideg is kiráz :-) A múlt héten teljesen elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán elinduljak-e, aztán sikerült helyrerakni a dolgokat: semmi sem történik, ha most nem jön össze az álom, de készen állok arra, hogy megpróbáljam!

Két 50 km-es kört fogunk futni. A kísérőm a legjobb lesz: Anita, bringával. A szurkolóim pedig sok erőt fognak adni: Gyuri és Olcsi fiam is jönnek.

Pénteken indulunk Seregnoba, rengeteg szervezés után talán az otthon maradt gyerekek és kutyus is jól bírják majd távollétünk 4 napját.

Szilvi

A verseny honlapja itt!


Kisbér - Magyarország

Sznopek József - 100 km

Idén negyedik alkalommal futok Kisbéren, ahol eleinte 50 -, majd tavaly már 100 kilométeren versenyeztem. Számomra ez egyfajta edző- és erőfelmérő verseny lesz, de ettől függetlenül vannak céljaim: megpróbálok egyenletes tempóban haladni, és 10 órán belül célba érni. Tavaly fél órával többet töltöttem a pályán, így ez számomra szép eredmény lenne. Remélem sérülésmentesen sikerül abszolválni a távot, mert fő célom az Ultrabalaton, és arra bizony még sokat kell készülnöm…

Józsi

A verseny honlapja itt!
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


9 hozzászólás

csika [ 2011-04-03 18:59 ]

Gratulálok Szilvi!
Igazán nagyszerű eredmény! Szerintem el is adhatjátok már a kocsitokat, már bárhova járhattok futva is!peter [ 2011-04-02 13:18 ]

Azta, nagy hajrááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Mindenkinek!csika [ 2011-04-01 17:32 ]

Szilvi, Sznupi: csak gyorsan, előbb vége lesz ... :-)

Judit: legyen jó idő! Legyen alacsony pulzus! De szedd a lábad. :-)Brigi [ 2011-04-01 14:58 ]

Hajrá mindenhármótoknak! Gondolni fogunk Rátok, intenzíven, csak toljátok, shogy tudjátok!Anita [ 2011-04-01 08:23 ]

Hajrá Mindenkinek!!!!M.Zoli [ 2011-04-01 07:22 ]

Sok sikert nektek.Judit szerintem a PB-d meglehet csak ne görcsölj rá.Szilvi mindig megcsinálod azt amit akarsz,ez most sem lesz másképp.Józsi remélem meglesz az a fél óra,ha nem akkor egy jó felkészülés lesz az UB-re.szilvi [ 2011-03-31 21:48 ]

Judit!
Kívánom, hogy erős légy és kirobbanó! Aztán majd a PB-n legföljebb meglepődsz! Hajrá!
Józsinak is sok sikert a 100-asra! Együtt érzek majd másnap. :-)vassgabi [ 2011-03-31 21:22 ]

Megy a gőzös, megy a gőzös Kanizsáról!!!
Kívánok nektek jó időt, és jó időt. :)
Illetve csatlakozom az alattam szólóhoz mindenben.

Drukkolok: GabiFedit [ 2011-03-31 20:56 ]

Nagyon jó időt kívánok Nektek!
Judit! Azért remélem nem futás közben lesz az a városnézés!
Szilvi! Ilyen csapattal csak sikeresek lehettek!
Józsi! A terepet már ismered, nem kell sokat nézelődni!:))
Az erő legyen veletek!Honlapkészítés