KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Beszámoló

Piros 85

2010.10.30-án rendezték a Piros85 nevű terepfutó versenyt. Sajnos Sznopek Józsi nélkül.
08:30-kor rajtoltunk igen csípős hidegben, ami kb.fél óra múlva már nem is tűnt fel.A pályát nagyon ügyesen kiszalagozták plusz még nyilakat is festettek fel. Itiner nem is kellett. A legnagyobb hegy a Dobogókö volt, ami a táv első felére esett. Igen nagy kaptatón jutottunk fel, de a vidék kárpótolt a fáradtságért. A másik hasonló a Nagyszénás volt.Igyekeztem ahogy a lábam bírta, mivel tudtam, hogy az első lány csak pár perccel jár előttem, László Szilvivel meg egymást kerülgettük. Sajnos a lejtőkön én nem merek olyan gyorsan lefutni, viszont az emelkedőkön mindig gyorsabb voltam. Így értünk el a János-hegyig, ahol már a lámpákat kellett használni. Nekem ez volt az első lámpás versenyem, ami meg is látszott a futásomon, elég lassú lettem. Itt hagyott el Szilvi.
Már csak Makkosmária volt hátra, megvolt az utolsó dugókázás. Irány a cél, de ami az utolsó szakaszon volt az nem esett jól. Egy V alakú mélyedésben futottunk, aminek az oldalán tipegtem végig. Ezek után egy sziklás bokatörő ösvény következett, majd Budaőrs. Megkönnyebbültem.
12 órán belüli időt szerettem volna, 11:17:55 sikerült. Harmadik lettem a nők között.
Nagyon kellemes futás volt, csodálatos erdők, szuper frissítés, jó jelölések. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a versenyt!

Druskó Zsófi
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


4 hozzászólás

Fedit [ 2010-11-02 10:01 ]

Hú,apuskám!
Ha ez ilyen egyszerű ahogy leírtad, akkor jövőre én is megyek...:)))
Gratulálok!Anita [ 2010-11-01 21:30 ]

Igazi Terep Muttyyymutttyy vagy:-) Gratula Drzso:-)sznupi józsi [ 2010-11-01 20:46 ]

Ezúton is had gratuláljak ! Nagyon erős és ügyes terepfutó vagy! Szép volt!szilvi [ 2010-11-01 20:21 ]

Gratulálok Zsófi! Ez borzasztó nehéz verseny lehet! Igazi kihívás. Én is szívesen indulnék egyszer rajta. Te pedig ilyen szépen teljesítetted. Minden elismerésem!Honlapkészítés