KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Nike félmaraton - 2011

Koller Judit

Jelenleg az októberi Budapest maratonra készülök, így az utóbbi 3-4 héten sok kilit futottam össze. A NIKE félmaraton a felkészülésem része, egy hosszú futás magasabb pulzuson. Nem tudom mi lesz belőle, mert a pulzusom fogja meghatározni a tempómat.

Még soha nem futottam ezen a versenyen, ami furcsa, nem is értem :-) Kíváncsi vagyok rá!

Remélem az idő jó lesz, sok szurkoló tombol, jó hangulatú, és élvezetes futást várok. Vigyázni kell, hogy sérülés ne legyen, mert a maraton már homályosan látszik a távolban, közeledik, én meg hamarosan megtudom mire vagyok képes. Jelenleg.

Addig is egy kemény, de nem szétszakadós félmarcsit lenyomok vasárnap :-)

Hajrá Mindenkinek!Gadányi Bálint

Én is indulok a nike-n, de versenyen kívül, úgyhogy az eredmények közt ne keressetek :)
Célom: egyéni csúcs döntés 1:22 körüli idővel, de szeretnék 1:20 alatt futni :)
Rudolf Tamás

Verseny előtt sérült voltam, szinte nem is tudtam futni, még a verseny hetében sem. Egy keveset bicikliztem a futás helyett. Azért elindulok a futamon, nem tudom mi lesz. Ha sikerülne rendben végigfutni, akkor 1:30 alatti időt várok magamtól, ha előjön valami gond akkor ki tudja …

„Csak fuss …”
Farkas Edit és társai :-)

Az idei tervemben igazából nem szerepelt a Nike. Annak ellenére, hogy ezeken a budapesti tömegrendezvényeken mindig óriási hangulat van. Szerintem a Nike már nem éri meg és azt hiszem ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül. Hogy mégis ott a nevem a rajtlistán az a családnak köszönhető :))


Ugyanis Jocót is megfertőzte ez a leírhatatlan hangulat, hiszen az elejétől fogva elkísért, bátorított és fotózott a versenyeken. Azt mondta, egyszer szeretne ő is részt venni egy ilyen óriási futáson és szeretne egy szép Nike érmet is. Ezért futott is valamennyit a nyáron, próbált csatlakozni néha mellém, amennyire az ideje engedte... De azért már tervezi azt is, hogy a fényképezőgépet majd hova teszi amikor frissít, hogy a fotózás sem maradjon el :))


A másik pasi aki szintén szeretne még egy Nike éremmel gazdagodni, a bátyám, Tóth Péter. Ő 1988 és 2002 között futott hat maraton, néhány félmaraton és belekóstolt a triatlonba is. Egy térdműtét után azonban el kellett búcsúznia a futástól. Viszont mióta Ildikónak köszönhetően újra részese nézőként a maratonoknak és félmaratonoknak, visszavágyik:)) Készülgetett is valamennyit, többnyire a Csótó puhább talaját részesítette előnyben.


Ildikó(Takács Ildi) pedig azt tartja, hogy ameddig el tud menni a Nike-ra addig részese lesz ennek az őrületnek, hiszen Budapest egyébként is a "szíve csücske", ott futni pedig igazán különleges élmény! Idő célja nincs, élvezni szeretné a versenyt és kihozni magából a maximumot, hiszen nem jutott annyi ideje ezen a nyáron a felkészülésre amennyit szeretett volna.


Szóval nem nagyon volt más választásom, ha már úgyis elkísérném őket, akkor már indulok inkább mint csak szurkolok :)) Egyébként sem futottam még egy versenyen sem a tesómmal, tehát nem lehetett kihagyni! Idő célom nekem sincs. Jó lenne 1.55 alatt, de tartok a melegtől (szokás szerint) és nekem egyébként a Nike sosem sikerült valami fényesen. Tehát úgy néz ki, mi most egy családi örömfutásra készülünk, remélem mindenki pozitív élményekkel gazdagodik.

Mindenkinek szuper futást és jó futóidőt kívánunk!
Hajrá Kanizsai futóklub!Gál József

Én amiatt indulok a Nike félmaratonon, mivel a cég egyre nagyobb erőfeszítést tesz az egészséges életmód érdekében a dolgozóival kapcsolatban. Ez az esemény is támogatásra került, illetve a logisztikai csapatunk egy egészséges versenyben szeretné a legnagyobb létszámmal szerepelni a cégünkön belül.

Mivel edzésem nem volt különösebben a nyáron, így célom egyedül, hogy a 2 órán belül beérjek, esetleg a tavaszi formám megközelítsem, ami 1 óra 56 perc volt.

Másik nagy cél, hogy kettő kollégám is első félmaratonját futja, 2 óra környékén, de inkább belül szeretnék teljesíteni, ebben is részt szeretnék venni velük.

Mindenkinek jó, élvezetes és eredményes futást kívánok a klubban (is) ! :-)Molnár Zoltán dr.

Megyek a Nike-ra, nem voltam még ezen a versenyen, ami nem csoda, hisz nem futok versenyen túl rég óta :-).
A pálya nem ismeretlen, hasonló vonalvezetésű, mint a tavalyi SPAR volt. Akkor nagyon esett az eső, most meleg lesz állítólag...biztosan nagy élmény lesz, várom!

Nekem a fő versenyem a SPAR maraton lesz idén, így ez inkább edzés jelleget fog ölteni, de persze van félmaratoni időm (tavalyi…), amin szeretnék javítani, így ha a körülmények megfelelőek lesznek, akkor természetesen bele fogok húzni :-), versenyen amúgy is nehezen tudom fegyelmezni magam ilyen szempontból…

Mindenkinek nagyon jó versenyt kívánok!
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


5 hozzászólás

vassgabi [ 2011-09-03 21:51 ]

Jó időt! Hajrá Kanizsa, hajrá Magyarország!bálint [ 2011-09-03 19:18 ]

Tény hogy nem lovagias. Én sem így terveztem de most nem volt rá keret. Az idő fontosabb az éremnél.csika [ 2011-09-03 12:25 ]

Bálint, ez hogy is mondjam ... khhhmmm ... nem túl lovagias cselekedet. Érmet sem fogsz kapni.giorgio [ 2011-09-02 16:31 ]

Irigyellek Bennetek, szerintem a Nike az ország egyik legjobb hangulatú versenye, nekem számos hatalmas élményt jelentő versenyem volt itt, de az idén egy héttel később lesz "fellépésem"...

Mindegyikőtöknek jó versenyzést, húzzatok bele!!!szilvi [ 2011-09-02 08:46 ]

Hajrá az összes NIKE-zónak! Gondolok majd rátok! Vidám, sérülésmentes futást PB-kel tetőzve! :-)Honlapkészítés