KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Szurkoljatok!

Nike félmaraton

Ki mit vár a jubileumi Nike félmaratontól? Hogy készült, mik a tervei?
Íme a válaszok:

Farkas Edit:
Ez a harmadik alkalom, hogy indulok a Nike félmaratonon. A Kanizsa-karos nagyon jól sikerült, és Keszthely is klassz volt idén. De nyáron valahol elveszett egy kicsit a motivációm, nem éreztem a futás "ízét".
Ezért kellett valami kapaszkodó, így kinyomtattam Monspart Sarolta 30km-es edzéstervét - mert időközben a Spar Maraton 30 kilométerére is neveztem :)))
Konkrét edzésterv alapján még sosem készültem, de most kellet egy irányvonal. Nem szóról szóra követtem, kicsit magamra szabtam, de nagyjából sikerült tartanom. Még mindig kicsit üresnek érzem magam, nem tudom mire számítsak vasárnap, nem is érzem milyen formában vagyok.
Várom a nagy rendezvény hangulatát és a budapesti futás varázsát, de igazán időcélom csak megint a két órán belüli célbaérkezés (azért ha 1.55 körül lenne nem bánkódnék nagyon :))).
Próbálok Ildikóval maradni, bár az ő lábába a nyáron nagyon sok kilométer került, hiszen maratonra készül. Remélem sikerül helytállnunk és nem hozunk szégyent a klubra :)))
Minden indulónak jó versenyzést, friss lábakat és kellemes futóidőt kívánok!
Hajrá!!!

Fekete Laura:
Ezúttal nem sok jóra számítok, hisz az elmúlt hónapokban keveset futottam, a formám is messze van a tökéletestől, de sose lehet tudni...

Takács Ildikó:
Tavaly futottam életem első félmaratonját a Nike-n. Akkor a célom két órán belüli futás volt, és sikerült is megcsinálnom, 1:59:03 alatt értem célba. Akkor még nem voltam klubtag, sajnáltam is,hogy nem tudtam beírni a km gyűjtőbe a felkészülés távjait. Idén neveztem a Spar Maratonra is, a felkészülésem ennek jegyében telik. Sikerült heti 70-80kiliket futnom, ebben minden héten volt egy félmaratoni és egy 30km körüli táv.
Mit várok az idei Nike-tól ??? Igazi örömfutást. Kicsit javítanék az időmön is. 1:55!!!De szép is lenne!!! Nem baj, merek nagyot álmodni:)) Üdv mindenkinek, a futás legyen velünk, meg a jó idő!

Lubics György:
Ez az egyik kedvenc versenyem, már nagyon várom. Az áprilisi bécsi maratonom után 2 hónapig kicsit leeresztettem, de a Nike-ra való felkészülés miatt ismét összekaptam magam. Tavaly egy számomra örökké emlékezetes versenyen sikerült másfél óra alá faragnom a legjobbamat, célom, hogy ha kicsivel is, de megjavítani ezt az időmet. A felkészülésem úgy érzem jól sikerült, és ha minden klappol a verseny napján, és sikerül kihoznom a maximumot magamból, akkor sikerülhet. Meglátjuk… Minden társamnak szurkolok, remélem találkozunk a start előtt. Hajrá Kanizsa!!

Hans György:
Én személy szerint egy barátomat fogom kísérni, neki szeretnék egy PB elérésében segíteni. 1:50 és 1:55 közötti időt tervezünk, ami nekem ironman után elég is lesz :-)) Külön nem készültem rá, Nagyatád után két hét teljes pihenő volt, így 30-án hajnalban kezdtem újra az edzéseket.

A fent nyilatkozókon kívül még Balogh László indul a Klubból, de őt sajnos nem sikerült elérnünk.

Mindenkinek sok sikert, hajrá Kanizsai Futóklub!!

A verseny honlapja itt!
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


3 hozzászólás

szilvi [ 2010-09-04 21:45 ]

Hajrá NIKE-t futók! Ott leszek az Erzsébet-hídnál és kerepelek nektek vadul!vassgabi [ 2010-09-03 22:13 ]

Kívánok nektek jó időt!Anita [ 2010-09-02 21:25 ]

Edit! Hallom nagyon jó formában vagy:-)))) Úgyhogy gyerünk, cél az 1:50!!!!
Ildikó! Tényleg nagyon sokat futottál, úgyhogy Hajrá, aztán meg se állj a maratoni kapuig!!Jó kis bemelegítés lesz ez neked, szépen hozzátok össze azt az 1:50-es időt!!!
Laura! Te mindig ilyen pesszimista vagy magaddal szemben!!! Úgy is tudod, hogy szépen végig fogod futni! Miért kell itt aggódni?Esetleg megkérjük Zolit, hogy húzza előtted a csíkot:-))))
Giorgio! Hát neked PB lesz.....haza se gyere anélkül:-))))Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit bírsz magadból még kihozni....Ez az év a csúcs.....úgyhogy hajrá!!!
Hans Gyuri!!!Légyszi csak "lötyögj" egy kicsit! Te most megérdemled hogy lazíts! Sok sikert annak, akivel futsz....Honlapkészítés