KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Kanizsai futók hétvégéje

Béla, és 19 óra a Balaton körül

Idén második alkalommal rendezte meg a BSI a 4 napos Balatonkerülő ultraversenyét. A Kanizsai Futóklub ultrafutója, Szabó Béla sikeresen teljesítette egyéniben ezt a nem mindennapi erőpróbát, 19 óra alatt ért körbe a Balaton körül, mellyel a nagyszerű 41. helyezést érte el. Gratulálunk!
Kolonics Tamás pedig egy nagyszerű váltó tagjaként férfi csapat kategóriában korcsoportos első (abszolút második) helyezést ért el, amihez szintén gratulálunk!

EredményekGyurira Sárvár várt

Március 21-én immár 6. alkalommal rendezték meg a Sárvár-Fürdő Félmaratont. A verseny útvonala nagyon szép, a versenyzők a fürdő elől indultak, a környező településeken haladtak át majd tértek vissza a városba. A hangulat remek, útközben többször eszem-iszom, cserébe a dombokon egy kis próbatétel várt, "kárpótlásul" a célbaérkezők viszont ingyen fürödhettek a kitűnő helyi termál+élményfürdőben.
A Kanizsai Futóklubot Lubics Gyuri képviselte, aki 1:47-es időt tutva 20. helyezést ért el.
Eredmények
KépekJózsi Zágrábból futott Cazma-ig

Vasárnap több magyar futó társaságában Sznopek Józsi is elindult az egyre népszerűbb 61 kilométeres országúti futóversenyen mely Zágrábból indul, és Cazma-ig tart. A horvátországi versenyen nem kis erőpróbát jelent a táv, valamint a domborzati viszonyok. A versenyzőknek keményen meg kellett küzdeniük a célbaérkezéshez az idén is. Józsinak ez sikerült, bár a táv nagy részén jelentős fájdalom hátráltatta a gyorsabb haladásban. Teljesítményéhez gratulálunk!
Versenybeszámolóját itt olvashatjátok:
Klikk ide!
EredménylistaPeti útja Rómába vezetett

A legrangosabb versenyen ezen a hétvégén Köves Peti vett részt, aki az Örök Városban indult a maratoni távon. Az ideje 03:44:47 lett, mellyel a 3660. helyezést ért el 11062 célbaérkező közül. Gratulálunk, és reméljük hamarosan megosztja velünk élményeit!
A verseny honlapja:
Klikk ide!
Versenybeszámoló (Forrás: Edzésonline.hu)
Klikk ide!
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


Honlapkészítés