KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!Milánó–Sanremo 282 km


Néhány szó a versenyről: A Milánó–Sanremo eredetileg egy országúti kerékpárverseny Olaszországban, egyike az öt legnagyobb presztízzsel rendelkező egynapos versenynek, melyet 1907-ben rendeztek meg először.
Az ultrafutók persze nem maradhatnak ki semmi jóból, ami hosszú, így idén először számukra is megrendezik ezt a versenyt.
A rajt március 29-én hajnali 5 órakor lesz Milánóban, és a futóknak max. 42 óra elteltével kell Sanremoba érniük. A táv 282 kilométer...

Szurkoljunk a magyar résztvevőknek! Hajrá :
Lubics Szilvia
Szőnyi Ferenc
Kulcsár András

Az indulókról: a szervezők óvatosságból 50 főben maximalizálták a nevezők számát, végül 53 futó lehet ott a milánói rajtnál, akik 17 országot képviselnek majd.

2014. március 27.
Helyzetjelentés: már a helyszínen vagyunk, pontosabban a verseny útvonala mellett lakunk, mondhatni pályaszállásunk van: innen 27 km a cél, a rajt pedig 260 km. Brrrr
Az idő kissé hűvös, szeles, de legalább nem esik, úgy ahogy a helyiek szerint az elmúlt két hétben. Ha jól tudom Feri és Andris is ma délelőtt érkeznek meg Milánóba.
Szilvia megtartotta első itteni edzését, élvezte.

Helyzetjelentés: 2013.03.28. Péntek, a verseny előtti utolsó nap.
Szilvia utolsó edzésén esett egy jókorát, jobb térde sebes lett, bal térde-, csípője és legfőképpen a lelke alaposan megzúzódott. Aggodalomra semmi ok, az orvosi team kezelésbe vette, már jobban is van, sántikálva járóképes
Viszont gyönyörűen, mondhatni tüzesen süt le a tavaszi nap sugára az ég tetejéről Liguriára.
A mai nap programja: utazás Milánóba, a versenyútvonal megtekintése, az ifjú amerikai pár köszöntése (Egy kis romantika: a versenyen indul két amerikai futó, Claire Dorotik és Andrei Nana, akik péntek délután Milánóban fogják kimondani egymásnak a boldogító igent. A pasta party-t követően másnap pedig már indulnak is a nászútra - Sanremoba...), technikai értekezlet, pasta party.
Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük!

IDE KÜLDHETSZ ÜZENETET
Az alábbi linkre kattintva "élőben" követhető mindhárom magyar futó a versenyen. Köszönet érte Sidló Csabának!

KATT IDE!


Honlapkészítés