KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Beszámoló

2 siófoki nap

Maximálisan elégedett vagyok a hétvégével, annak ellenére, hogy a terveimhez képest felemásra sikeredett futásilag.
Az első nap a 14 km, és a 7km pont úgy sikerült, ahogy terveztem (1:01.26 és 29:53 - 162 és 166-os átlagpulzussal).

A második napon viszont nem tudtam teljesíteni az általam kitűzött célt. Már a rajtnál - lévén szabály tisztelőnek születtem.. - beálltam a 2-es zónába, ahol meglepetésemre 3-as emberkék tömkelegével találtam magam körülvéve, majd a rajt után "beszorultam" ebbe a lelkes, és kedves baráti tömegbe, nem tudtam a tervezett tempóm futni. Ez "egy kicsit nagyon" zavart, majd 3 km után jutottam némi "levegőhöz". Akkor konstatáltam, hogy túlöltöztem: a hosszú felső, sapka, hosszú shorttal több, mint sok volt - majdnem felrobbantam, rettenetes melegem volt, ömlött a víz rólam. Szerencsére a sapim ki tudtam dobni a páromnak 5 km-nél, de mást nem tudtam levenni. (Pedig régóta tudom: közepes szélig, 8 fokig rövidpóló, rövidgatya, cipő az öltözet számomra versenyen.. - mint, oly sokszor leírják,olvashatjuk, és tudjuk is: nem versenyen kell új dolgokat kipróbálni! De én olyan kisérletezős vagyok úgy látszik..- máshogy megfogalmazva: hülye).

Így lényegileg az első körben el is ment az a bizonyos "kedv", - mármit a saját céltól, ami 1:32.20 lett volna. Alighanem 2013-ban találkozunk újra, - ez bizonyos "versenyzésikedvvéna" meg én - legalább is ahogy távolodott tőlem, ezt kiáltottam utána..,azaz konkrétan: "b...+ Péter" ezt jelentette.

De jött helyette egy igazán kellemes tempós-nézegetős futkosás.Így viszont sokkal többet láttam, és élveztem a futást. Még azon a gyűlöletes " parti gyöpön" is, amit az én futóművem nem igazán tolerál. Óriási tömeg, szurkolók hada, iszonyat mennyiségű futó, és a köddel takarózó, végtelenséges nyugalmat árasztó Balaton! A vége 1:37.15 - 153 pulzus.Össz. eredmény: 3:08.34

No, de itt persze nincs vége! Merthogy: pacsizhattam valamelyik távon a Rudolf Tomival, üdvözölhettem futótársakat a régmúltból, meg Kanizsáról :). Király szálláson lehettünk a párommal - lehet az is, hogy a szombati vacsi, meg a vasárnapi reggeli mennyisége sem segített a 21 km-en - de a fene bánja, igen jót kajáltunk! Oszt "wellnes vagy hogy híjják : bugyorék, víz, sóbarlang meg mindenféle" .

Vasárnap egy kedves hölgy ismerősünknek szurkolhatunk, élete első félmaratoni távjának teljesítése okán , aki megküzdött érte, és sikerült neki! Óriási. No és a hab a tortán: a párom teljesítette élet első 7 km-t szombaton -együtt futhattam vele a cél előttig, abban a "húha de nagyon hosszú egyenesben". Igen ügyes volt, büszke vagyok rá nagyon!Pompás élmények.

Hát emígyen a második napi bakim le van..: majd legjözelebb.
Ismét zseniális hétvégét hagyhatunk a hátunk mögött, akárhogy is nézem.
Gratulálok Mindenkinek, aki valamilyen távot teljesített!
Hajrá!
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


5 hozzászólás

Fedit [ 2012-12-10 17:16 ]

Gratulálok mindkettőtöknek!
Szokás szerint jó futás, jó beszámoló :))KatzR [ 2012-12-06 07:08 ]

Ha együtt futottatok akkor már a mi sportunk is az általad gyakran hivatkozott \"látványsport\" :-).
Gratulálok!szilvi [ 2012-12-03 11:41 ]

Gratulálok Peti!
További sok élménydús hétvégét!Judit [ 2012-12-03 07:51 ]

Gratulálok Peti, és a párodnak is, nagyon ügyesek voltatok!
Csika, szerintem menne neki egyben is. :)csika [ 2012-12-01 19:14 ]

Petikém, az öltözködést már megbeszéltük, éppen itt a Balaton parton tavasszal.
Nagyon szép az időeredményed ettől függetlenül. Menne egyben is?Honlapkészítés