KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


MIndenki szurkoljon!

Keszthelyi kilométerek


Lássuk hát, hogy ki mit vár magától a Keszthelyi kilométereken!

Elsőként "hallgassuk meg" a maratonra készülőket:

Sznopek József:
Az "ultrabalaton-felkészülés jegyében" fogok futni.
Szeretnék egy 2.30-as maratont futni :-), de ha nem sikerül, csak 3.30, akkor sem dől össze a világ. Ha esetlegesen tovább tart, hát akkor sem vetem a tengerbe magam, max a Balatonba :-)

Valgut Zoltán:
Én ismét szeretnék bemenni 4 óra alá, de elégedett csak a PB-vel lennék, azaz 3.55-ön belüli idővel.

A félmaratonon másfél tucat klubtag indul, van aki először "merészkedik" ilyen hosszú versenyre, és van, aki bomba jó PB-t szeretne futni:

Perneczki Gábor :
Életem első félmarcsiját szeretném legyűrni remélem sikerrel járok…

Koller Judit:
Laza futást tervezek, ezzel a futással most az UB-ra gyúrok. Így nem tervezek PB-t, ami 1:47 alatti időt jelentene, mert nem hiszem, hogy most menne. Örülnék, ha a tavalyi időm meglenne, az pedig 1:50 volt.

Hans György
Nekem a titkos cél az 1:40 alatti idő (ez természetesen PB lenne), de az elmúlt hónap edzését figyelembe véve az eddigi PB megdöntése (1:45) tűnik csak reálisnak, ez a „kiscél”.

Horváth Judit:
Nekem a cél a táv lefutása, mert 2 éve futottam ekkorát utoljára.

Fazekas István:
Félmaratoni versenyen még nem indultam. Célom 2 órán belül teljesíteni, ha jobb időt sikerül futnom (1ó50 körül) akkor az már csak hab lesz a tortán.

Farkas Edit:
Először is nagyon örülök annak, hogy ilyen sokan megyünk Kanizsáról Keszthelyre, így egy klassz csoportképre mindenképpen számítok erről a versenytől :)))) Mivel két éve itt futottam először félmaratont ezért is kedves ez a rendezvény. Meg azért is, mert annyi ismerős volt már tavaly is, hogy szinte hazai pályának érezhetjük!
Magam részéről a biztos 2órán belül a cél. Esetleg ha egy PB becsúszna nem lennék szomorú :))) A tegnapi futás a sógornőmmel katasztrófa volt részemről, így lehet, hogy még annak is örülök majd, hogy célba érek, ja! és előző nap ügyelek...Azért persze optimisták vagyunk!

Farkas József terveiről Edit számolt be:
Jocó most futja első "tervezett" félmaratonját. Sajnos egy csípősérülés miatt a múlt heti mérkőzést kihagyta, remélhetőleg(?) szombaton már játszik. "Csak" a fociedzésekkel készült, és még megy a vita, hogy velem fut-e, vagy megpróbálja a saját iramát. Tehát fogalmam sincs, hogy ő mire számít. Szerinte túlélésre, mert nem tudja, hogy a szombati terhelés után mennyire fogja bírni a hosszú monoton futást.

Katz Rudolf:
Vasárnap - ha csak a rajt és a cél közti szintkülönbségnek köszönhetően is - egyéni legjobbat szeretnék futni.

Lubics György:
Az áprilisi bécsi maraton után kicsit visszavettem az edzésekből, „csak” élvezetből futottam, így mindenfajta elvárás nélkül indulok Keszthelyen. Ez elsülhet nagyon jól is, 1:30 körüli idővel, de lehet, hogy nem leszek egyáltalán formában, és sokkal lassabban érek a célba. Néhány kilométer után kiderül, magam is kíváncsian várom…

Török Krisztián:
Mostanában nagyon el vagyok kapva munkával. Nem sok időm van edzeni, úgy hogy lesz ami lesz. :-)

Gál József:
Természetesen PB-t tervezek, sőt nem is akár milyent, legalábbis az én szintemen. Két alkalommal is indultam Keszthelyen a versenyen, ideális pálya, rendezés egy jó időhöz. Mindkettő alkalommal 1 óra 52 perc 51 másodperces volt a félmaratonom. Ez jelenleg a PB-m is. Az idei évre a célkitűzésem az volt, hogy fussak egy félmaraton versenykörülmények között 5 percen belüli kilikkel. Most úgy érzem hogy ez meglehet, sőt tovább állítottam kicsit a mércén hogy izgalmas, kihívással teli legyen. Ezek miatt, 1óra 40 perc a kitűzött álomcélom Keszthelyen. Az 4'44''-es kiliket jelentenének. Küzdős lesz és biztatással gazdagon nyakon öntve érzem teljesíthetőnek, így számítok mindenkire. Saját részről a próbálkozásommal nem lesz hiány, az tuti. :)

Lubics Szilvia:
Félmaratonon szeretnék indulni, de ez egyelőre annak a függvénye, hogy lesz-e aki vigyázzon addig a gyerekekre. Ez a verseny számomra most csak egy jó edzéslehetőség lenne, de nagyon szívesen futnék, mert szép emlékek kötnek ide az elmúlt két évből.

Molnár Zoltán:
Szeretnék PB-t futva 2 órán belül kerülni. Májusban két zöldgömbös kisvasutas versenyen is részt vettem, ezek jól sikerültek, így kellő optimizmussal készülök a Balaton partjára.

Zsohár Zsolt:
Minimális elvárásaim vannak, mivel "első bálozó" leszek ezen a távon. Fogalmam sincs milyen, amikor az ember 11 km-nél többet fut. Szerencsére tele vagyok önbizalommal és lelkesedéssel. Minden indulónak sok sikert és jó versenyzést kívánok!

A fentieken kívül Druskó Zsófi, Vágó Boglárka és Szabó Béla maratonon, míg Vass Gabi, Deregi László, Gadányi Bálint félmaratonon indul, valamint lesz 4 váltónk is a versenyen.

Csatlakozunk Zsolt jókívánságaihoz, szurkoljunk egymásnak, hogy ki-ki teljesíteni tudja a célját, amit maga elé tűzött!

Hajráááá!

A verseny honlapja itt!
Tavalyi emlékek itt!
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


4 hozzászólás

Anita [ 2010-05-29 22:24 ]

Már megint lemaradok egy jó futásról! Mindenkinek hajráááááááááááááááááááááááá!!!Fedit [ 2010-05-29 17:50 ]

Hajrá KaCsák! Hajrá KaPák (kan. pasik)! Szóval mindenkinek nagyon jó futást!!!
giorgio [ 2010-05-29 16:45 ]

Így van, mindent bele! Az első bálozóknak: csak nyugodtan, okosan, nem elfutni az első kiliket, és aztán szépen elfogy az a 21 km! És élvezni, mert többet nem lesz ELSŐ!Judit [ 2010-05-29 12:31 ]

Hajrá Kanizsai Futóklub!
Aki PB-re hajt, annak nagy gyors és erős kiliket, aki az élvezetre, annak pedig hangulatos, laza futást kívánok!Honlapkészítés