KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Beszámoló

V. McDonald's Nagykanizsa - Zalakaros futóverseny

Április 24-én délelőtt 10 órakor rajtolt el az V. McDonald's Nagykanizsa - Zalakaros futóverseny mezőnye a Város Napja alkalmából ünneplőbe öltözött Erzsébet térről. A kisebb jubileumot ünneplő futóversenyt Marton István, Nagykanizsa polgármestere rajtoltatta el. A 60 egyéni indulóra, valamint a 24 háromfős csapatra közel 20 kilométer, sok domb, és közepes erősségű szembeszél várt a zalakarosi célig.

A férfiak versenye nagy küzdelmet hozott: sokáig a Kanizsai Futóklub kiválósága Kolonics Tamás haladt az élen, aki nagy tempót diktált, de a táv második felében a nap meglepetésembere, a csurgói Sipos Csaba megelőzte, és végül nagyszerű, 1:16:06-os idővel győzött is. A második helyen az Egerszegi Aszfaltszaggatók futója, Korpics Attila ért célba, ideje 1:16:55 lett. Kolonics Tamás így végül a bronzérmet szerezte meg (1:20:23).Sipos Csaba útban a cél feléA hölgyek versenye kevesebb izgalmat hozott, dr. Lubics Szilvia rajt - cél győzelmet aratott, 1:26:03-ra módosítva a női pályacsúcsot. Az Aszfaltszaggató Hadnagy Ágnes lett a második (1:34:52), míg Koller Judit a harmadik (1:40:18), így két Kanizsai Futóklubos is a dobogóra állhatott!Lubics SzilviaA férfiak váltószámában láthattuk a legnagyobb csatát, mely csak a „célegyenesben” dőlt el: Gadányi Bálint egy kiélezett sprintet követően hozta be az első helyre a „Kanizsai Csibészek” csapatát (Kolonics Tamás, Varga Zsolt, Gadányi Bálint), őket pár másodpercre követte a „Fába szorult férgek” váltója (Vránics László, Vránics Álmos, Németh Ádám). Szintén nem sokkal lemaradva futott be a harmadik helyre a „Sasy Bt” (Köves Péter, Siska Sándor, Perczel Miklós).Dobogós fiúkA női váltóban a „Tricikli” gurult be az első helyen (dr. Lubics Szilvia, Fekete Laura, Kómár Kata), őket Pásztor Anita, Vargáné Kati, Tóth Nikolett triója követte, harmadik helyezett pedig a „Chip-chip csókák lettek (Vránicsné Ildikó, Vránics Virág, Tuboly Kinga). Az iskolai váltók versenyét pedig a „Limbóléc” nyerte (Simon Richárd, Tóth Mirandolina, Horváth Pálma).A TricikliGratulálunk a dobogós helyezetteknek, valamint mindenkinek, akiknek sikerült a mai napra kitűzött célját teljesíteni, legyen az egy nagyszerű időeredmény elérése, vagy önmagában a táv lefutása. Felemelő érzés volt a célban a futókra tekinteni, hisz a mai napon ismét nagyon sokan érezhették magukat győztesnek az aranyérmeseken kívül is, ami a befutót követően a boldog arcokon vissza is tükröződött.ÖrömA futást követően a versenyzők a zalakarosi Gránit Gyógyfürdőben lazíthattak, majd délután a futók visszatértek a kanizsai Erzsébet térre, ahol az ünnepélyes eredményhirdetésen átvehették a jutalmukat az 1-6. helyezettek, valamint a különdíjban részesedő legfiatalabb indulók (Vránics Virág és Trencsényi Zsolt) és a legtöbb futót delegáló Egerszegi Aszfaltszaggatók.

A Kanizsai Futóklub nevében köszönjük a támogatóknak, hogy segítették a verseny megrendezését, és köszönjük mindenkinek, hogy eljött hozzánk, akár az ország távoli pontjáról is.

Reméljük jövőre újra üdvözölhetünk mindenkit a következő „Kanizsa-Karoson” is!

Részletes eredmények itt!
Képgaléria itt!
(A képeket Kocsisné Perneczki Renáta készítette - köszönjük!)

Korpics Attila élményei itt!
Molnár Zoli így küzdött!
Koller Judit kedvenc versenye
A Mi versenyünk - Farkas Edit
Már én is közétek tartozom - Takács Ildikó
Győzelem váltóban! Gadányi Bálint

Várunk további beszámolókat ide:
lubicskukacchello.hu Köszönjük!

Ez volt a versenykiírás
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


5 hozzászólás

Reni [ 2010-04-27 11:12 ]

Ildikó!Örülök,hogy mindkettőnknek sikerült!Molnár Péter [ 2010-04-26 19:34 ]

Jókis versenyke volt tetszett:) Jövőre nehéz dolgom lesz cél az első 6 hely valamelyike, úgyhogy Tamara belekell húznod:DHorváth Tamara [ 2010-04-26 14:01 ]

Köszönöm szépen, nagyon jól esett, hogy volt velem valaki.Gratulálok a "Szarka Lányok"csapatának és nagyon örülök, hogy szurkoltak nekem.Hátigen, elégfáradtvoltam már az elején, de megvolt bennem a kitartás, meg szerencsére mindig volt valaki aki tartotta bennem a lelket.Idén nem volt más célom, mint hogy sikerüljön végigfutom.És ez sikerült is.Jövőre már megpróbálok jobban teljesíteni és egy időt kitűzni célomként.
Köszönöm mégegyszer mindenkinek aki támogatott és velem volt.
TamaraIldikó [ 2010-04-26 09:15 ]

Reni!Szuperek a képek,köszi a debütálást.Ebben egyek vagyunk,mert klubtaggént és Kanizsa-Karos futóként is először álltam rajthoz.Mindenkinek köszönöm aki ebben támogatott.Csapóné Szarka Edit [ 2010-04-25 21:04 ]

Horváth Tamarának szeretnék ezúton üzenni.
Az első váltóhelyig futottam vele, már ott nagyon fáradt volt, de végig futotta. Minimum 2x, de inkább 3x vagyok idősebb és őszinte csodálattal adózom a kitartásának. Saját gyerekeimből kiindulva mondom, az ő helyében nem sok fiatal futotta volna végig a távot.
Gratulálok, Tamara! Bármilyen nehézség adódik az életedben, gondolj mindig erre a versenyre és az érzésekre, amiket közben átéltél.
Szeretettel:
Edit a "Szarka Lányok" csapatából KaposvárrólHonlapkészítés