KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Hírek

Évzáró vacsora...
Ezt követően ünnepélyes díjátadás történt, ahol a "A Kanizsai Futóklubért végzett odaadó munkájáért" elismerő oklevelet vehetett át Wilmanné Kovács Edit, Porpáczy Éva, Sznopek József, Pólai József, Katz Rudolf, Halmos Ildikó és Jeszenői Csaba. "Lelkes kanizsai futó" díjat kapott Andl Melinda, Jeszenői Réka, Deregi László, Hans György, Gergina Gábor, Gerlinger Sándor, míg Molnár Zoltán "Kiemelkedően lelkes kanizsai futó", a Vránics família pedig "Lelkes kanizsai futócsalád" címet kapott.

Az alábbi különdíjak kerültek még kiosztásra: Valgut Zoltán: "A legjobban futó szuperzsaru", Kolonics Tamás és Török Krisztián: "Villámléptű katona", Farkas Edit és Vass Gabi: "Lelkes KaCsa", Vajda Anita: "A legjobban futó rendőrnő", Szabó Béla: "A legnagyobb tókerülő", Koller Judit: "A legfittebb futó", Vágó Boglárka: "A legtöbb versenyen induló költő", Lubics Szilvia: "A legtöbb kilométert futó", Lubics György: "Az év honlapszerkesztő futója", Gadányi Bálint: "A leggyorsabb kanizsai futó", Balogh László: "A legjobb fejben-futó", Köves Péter: "A klub gladiátora", Góber Csabáné: "A legtöbb iskolást megfuttató", Fekete Laura: "Szépen fejlődő futó", míg "A legtöbbet futó család" címet a Varga család érdemelte ki.

A díjátadót bőséges svédasztalos vacsora követte, ezután pedig az este meglepetéseként egy kisfilm vetítése következett, melyet Vajda Anita készített a Futóklub elmúlt évéről. A nagy sikert arató klip után a 2009-es év eseményeit felelevenítő fényképösszeállítás során újra átélhettük az összes fontos eseményt a tavalyi szilveszteri maratontól az őszi siófoki félmaratonig, amin Kanizsai Futóklubosként részt vehettünk idehaza, és az ország határain kívül is.

Az emlékek felidézését a Klub tortájának felvágása követte, aztán nem maradt hátra más, mint a hajnalig tartó beszélgetés, a múltról és persze jövőbeli tervekről egyaránt.
Első állomásként a következő hétvégén sorra kerülő, immár hagyományos közös karácsonyi futásról, forraltborozásról, aztán a szilveszteri versenyről, aztán ... de lehetetlenség is leírni azt a számtalan célt, ami mindenkinek a fejében már kezd összeállni. Csak azt kívánjuk, hogy jövőre egy hasonló rendezvényen mindenki örömmel mesélhesse el a társának, hogy sikerült megvalósítania azt a vágyát, ami tavaly ilyenkor csak merész álomnak tűnt!

Az este fényképei (melyeket Valgut Zoltán készített) megtekinthetőek itt:
Kattints ide!
Vajda Anita klipje:
Ide süss!

Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


5 hozzászólás

drakulady [ 2009-12-14 16:43 ]

Nagyon pöpec a videjó, Anita, már megsasoltam párszor.Béla [ 2009-12-13 21:53 ]

Én is nagyon jól éreztem magam az évzáró bulin.
Nagyon örültem annak, hogy egyre több klubtársamat ismerhettem meg közelebbről. Határozottan "társulnak" bennem a nevek és az arcok. De ami ennél sokkal fontosabb én is megismerhettem céljaitokat, hogy ki hol áll, és ki milyen kihívással szeretne megküzdeni. Csapattársként nagyon szurkolok mindenki sikeréért.
Azt gondolom, időnként jó így oldottan beszélgetni, kikapcsolódni.
Hálás köszönet Zolinak, hogy olyan kitartóan és hűen dokumentálta vizuálisan az este eseményeit.
Továbbá hálás köszönet Anitának, aki nem sajnálva az időt, operatőri tehetségét megvillantva, olyan filmecskét kerekített, ami nagyon szépen összefogja és lezárja az évet.
De egyben útravaló is 2010-re mindenkinek. Üzenet, hogy nagyon jó futni, célba érni, mosolyogni. Üzenet, hogy tigrisként mi sem adhatjuk fel, megyünk előre, mint Rocky Balboa.vassgabi [ 2009-12-13 20:47 ]

Tényleg ütős! A taknyos hüppögős, és a melldagasztós -MINDENKI miatt- között van valamerre.
Köszönjük.szilvi [ 2009-12-13 15:10 ]

Anita!
Már számtalanszor végignéztem a klippet. Nem lehet vele betelni. Annyi szép emléket idézel fel vele. Jó ebben a csapatban tagnak lenni! Köszönöm.sznupi [ 2009-12-13 15:09 ]

huhhhhh! ez az est jól sikerült !Honlapkészítés