KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!AZ ÉV FOTÓJA

Az alábbiakban látható a beérkezett szavazatok alapján kialakult sorrend. A legjobbnak ítélt 5 képre lehetett szavazni, ezek alapján kaptak a fotók 5-től 1 pontot, melyeket összesítettünk, így alakult ki a végeredmény.1. - 104 pont

Sci-fi. Talán nem is a Földön készült a kép, hanem valamilyen távoli bolygón. És még ott is fut valaki... Csak nem Valgut Zoli? Hát ez fantasztikus...
2. - 90 pont

Hála, kimerültség, siker, megkönnyebbülés, szeretet. Mindez látszik azon a képen, ahol Fekete Laura öleli át az őt a félmaratonon végig kísérő és segítő Valgut Zolit a célbaérkezést követően.
3. - 74 pont

Vidámság, szépség, futás. Fekete Laura a Kanizsai Futófesztiválon.
4. - 64 pont

Kanizsa-Karos. Tavasz, csodálatos színek, és futás. Aki nem fut a természetben, ilyet sosem fog látni.
5. - 62 pont

Közös edzés. Koncentráció. Mozgás. Energia.
6. - 44 pont

Kristálytiszta levegő. Csillogó napsütés. Hófehér fák és mezők. Jéghideg levegő. És a tiszta szívű, meleg barátságban lévő futók. Közeledik a Karácsony. Ez a nap pedig egy gyönyörű ajándék.
7. - 36 pont

Egerszegi hegyi maraton. A csácsi dombot különös hangulatú köd lepi el. És a szilveszteri futók, akik a kápolnához közelítenek. A futás, mint vallás? Meditáció? Közel lehet kerülni valamihez ez biztos.
8. - 34 pont

Öröm a köbön. Lubics Gyuri boldogsága a célegyenesben, ahol a képen nem látható kisfia, Boti szurkol neki, hogy megelőzze a kisvasutat.
9. - 23 pont

Az utolsó lépés a mintegy 200 000-ből. Szabó Béla 212 km-t futott a Balaton körül. Az utolsó lépés, és átszakítja a névre szóló célszalagot. Ultrateljesítmény.
10&11. - 20 pont

50 km futás után a célban. Az ezen a távon újonc Varga Zsolt köszöni meg az ultrafutó legendának, Frank Tibornak, hogy segített teljesíteni a távot.
10&11. - 20 pont

Cél! A siófoki célban elöl Farkas Edit és férje kéz a kézben fejezi be a versenyt, míg a háttérben Fekete Laura boldogan emeli magasba a kezét: megvan az álomidő!
12. - 19 pont

Gyermeki küzdés a végsőkig. Egy kar, mely már a célban vár! Sikerült!
13. - 18 pont

KaCsák a dobogó legfelső fokán. Egy igazi 12 órás csapatmunka jutalma az első hely. Itt már lehet lazítani, és örülni!
14. - 17 pont

A csúcson. Kolo vezeti a mezőnyt a Kanizsa-Karos versenyen. Dinamizmus, erő, stílus.
15. - 16 pont

Szilvi a Bécs-Budapest 4. napján. Arcán az elszántság, a fáradtság, a küzdés, a befelé fordulás. Minden, ami a Bé-Bu.
16. - 14 pont

Küzdelem. Nincs megállás, menni kell... A kép a Kanizsai Futófesztivál 50 km-es versenyén készült. Lakatos Roli a vezető Pleiveisz István mögött a 12,5 km-es frissítőállomás után.
17. - 9 pont

Megvan! Balogh Laci a célban a Futófesztiválon. Arcán a fáradtság, szemében az öröm, keze a fájdalmas tagon, de nyakában az érem!
18. - 5 pont

Ismét a "becsületbeli" futás. Köves Peti szinte repül. Igen, futás közben néha száll az ember...
19. - 4 pont

Örömfutás. Balogh Laci a Balaton félmaratonon. Így kell futni: vidáman, erőlködés nélkül. Nem megy olyan jól, és gyorsan? Nem érdekes! A futás, öröm!
20. - 1 pont

A "Yours truly" futáson Anita és Zoli integet. Nagyszerű példája a kép annak, hogy a hideg, a hó nem lehet akadálya a futásnak és a jókedvnek.


Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


1 hozzászólás

Béla [ 2010-02-06 22:05 ]

Gratulálok a szerzőnek, hogy megörökítette ezt az űrbéli pillanatot!
E.T.-nek pedig jó utat hazafelé!Honlapkészítés