KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!Kedves Futók !

Engedjétek meg , hogy néhány sorban összefoglaljam a januári munkánkat!

Először is szeretném köszönteni társaságunkban az új belépőket, remélem rászolgálunk bizalmukra, és remélem, hogy klasszul fogják érezni magukat a Klubban!

Néhány gondolat a januáran végzett munkáról:

1. Új honlapunk van, mindig aktuális témákkal, bevonva néhány írást kedvelő Társunkat is, az adatok frissítése gyorsan elkészül, tartalmas információt ad a böngészőnek. Szép munkát végez az Alkotója, Lubics György!

2. Elkezdődött a km gyűjtő verseny. Kiváló ötlet volt, és kitűnően lett kidolgozva. Valószínüleg egész évben frissen tart bennünket. Köszönet érte!

3. Edzések: elkezdődtek a csütörtöki közös edzések (17 óra , Herkules utca). Csak azt tudom írni: javunkra szolgál! Köszönet Szilvinek és Molnár Tamásnak.

4. Yours truly: viszhangja kellemesen cseng ! – oly jól sikerült. Ügyesen szerveztétek Mindnyájan, sokat tettetek a kellemes és hangulatos versenyért!

5. Kanizsa Centrum 01.31.-én: itt most nem kellett futni, csak beszélgetni, nézelődni. Magam részéről kevés időt voltam ott. Megjelenésünk eredményességét nehezen lehet osztályozni, hiszen itt remélhetőleg „magvak kerültek megfelelő talajba” , melyek majd kikelnek, s szépítik a Klub életét.
Csabának köszönet a munkájáért, hiszen klassz bemutatóasztalt és anyagot varázsolt a közönségnek.

6. Elkészült a múlt évi pénzügyi beszámoló az Önkormányzat felé, valamint az ez évre szóló támogatás igénylése az Önkormányzattól. Mindkét anyag át lett adva a Hivatalnak.

. . . és eljött a február !

Feladatok:

1. Farsangi futás megszervezése, lebonyolítása 02. ….?

2. Terem tájfutás rendezésében segítség Wilmanné Editnek 02.14. -én

3. Yours truly februári rendezése: 02.22.

4. Készülődés a Pécs – Harkány (03.08.) futóversenyre

További kellemes munkát és futást Mindenkinek!

Sznopek József

Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


Honlapkészítés