KANIZSAI FUTÓ- ÉS SZABADIDŐSPORT KLUB
Gyere, fuss velünk!


Beszámoló

CEP Fehérvár Félmaraton


Vasárnap, a CEP félmaratonon voltam Fehérváron.

A három távon jó pár résztvevő összejött, 1000-nél biztos többen voltunk.

Ahogy elrajtoltunk a nap kibújt a felhők közül, megette azokat, és szikrázó napsütésben, kezdhettük meg a 7 km es, szinte sík köröket. A hőmérséklet hirtelen, gyorsan emelkedett, nagyon meleg volt.
Tervem egy 1:40-en belüli félmaratont futni. Az eredményem 1:36:10, amivel majdnem elégedett is lennék, ha a 3. körben nem kellett volna megállnom cipőt kötni. Ha ezt akkor megtettem volna, amikor éreztem, hogy már lazul a kötés, nem lenne a jobb nagylábujjamon az a "bazinagy" vízhólyag..) De végül is fene bánja.

A verseny ár - érték aránya nagyon jó - póló, cep kompressziós szár, fa érem, kupon - a szervezés is dicséretes.

A frissítéssel voltak gondjaik - szerintem ezt én sokkal jobban csináltam, másodmagammal, illetve Galambok után egyedül :-) Emiatt a második kör vége előtt nem tudtam frissíteni ahol akartam. Amúgy csak azért volt probléma, mert a diákok nem tudták lekezelni - azaz közvetlenül kézbe adni a frissítőt, amikor egy nagyobb "tömeg" érkezett - és mivel időtényezőm is volt, nem mentem oda az amúgy rendben lévő frissítőasztalhoz, nem álltam meg. Úgy kell nekem, mit időzgetek...

Másik probléma abból adódott, hogy mivel körpálya volt, a váltóknak, kerülgetni kellett a 7/14 km-en célba érkezőket, hiába volt széles az út, a beérkezők akadályozták őket.

Eredmények - Németh Gábor elporolta az egész mezőnyt, 2.Bogár Jani agyonver mindenkit, mert fiatal :-)

Eredménylista itt!

Köves Péter
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


2 hozzászólás

vassgabi [ 2015-04-28 22:28 ]

Gratulálok Peti, és már megint igazad van! A frissítést senki nem tudja nálad jobban csinálni! köszönjük Ironman!csika [ 2015-04-28 20:31 ]

Gratulálok Peti és köszönjük a beszámolót!Honlapkészítés